EN LUUUGN START PÅ DAGEN I KÖPENHAMN

0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second

ATT VAKNA UPP I KÖPENHAMN

köpenhamn 6

Det börjar bli morgon i Köpenhamn, våran sista dag på ”blind daten”, jag vaknar till någon gång på morgonkvisten, vet inte vad klockan är, men jag vaknar av att jag får ett sms, brukar normalt ha telefonen på ljudlös på nätterna, men den här natten hade jag tydligen glömt det. Jag förstår att klockan inte är så mycket så jag bryr mig inte om det där smset, försöker somna om, lite senare tycker jag att jag hör en knackning på dörren, lyssnar noga men hör ingenting, sen är det någon som ropar – ”är du vaken”,  Vaken? Är det städerskan? Har jag försovit mig? Tittar på klockan och den är åtta, börjar helt plötsligt fundera på om Danmark ligger en timme efter oss, så klockan egentligen är nio, men så var det ju inte igår! Ja ni förstår vad som hann snurra i mitt huvud innan jag hör en röst igen som frågar om jag är vaken, och DÅ fattar jag, det är ju den där luuuugna tjejen (Room of Karma) som står där utanför och ropar att vi skall ut och rasta Nikon och Canon…. japp! Det var bara att studsa upp ur sängen för att se Köpenhamn vakna….

Köpenhamns tågstation

köpenhamn 2

köpenhamn 1

köpenhamn 3

room of karma 2
Här har vi den luuuugna tjejen ute och rastar sin Canon

köpenhamn

köpenhamn 4

köpenhamn 24

Efter att fått insupit lite morgonluft på Köpenhamns gator var det dags för den efterlängtade frukosten..

hotell 1

hotell

Här satt vi länge och väl och njöt innan det var dags för dagens ”mål”, Magasinet för lite shopping och en fika på .
Vi vandrar Ströget ner och där är det full fart för att förbereda inför Eurovision Song Constest

köpenhamn 7

köpenhamn 11
Söndagens kontraster 😉

köpenhamn 25

Helgen shopping är över och det är dags att sätta sig ner för helgens sista fikastund tillsammans, som vi bestämt skall bli på Chocolate Hotel…

köpenhamn 13

köpenhamn 14

köpenhamn 15

köpenhamn 16   köpenhamn 17

köpenhamn 18

köpenhamn 19

köpenhamn 20

köpenhamn 21

köpenhamn 22
Varm choklad med mintsmak och chokladgrädde….

Älskar ni choklad så skall nu absolut göra ett besök på det här choklad hotellet, bara doften när man kliver in genom dörren är obeskrivlig. Hotellet ligger långt ner på Ströget, nästan ända nere vid Kongens Nytorv.

Med tunga steg kliver vi in i en taxi för att ta oss tillbaka till hotellet för att checka ut…

arne jacobsen 3

arne jacobsen

arne jacobsen 2

arne jacobsen 1

En supermysig helg har nåt sitt slut, vi säger hej då till varandra och lämnar Köpenhamn och ”Arne Jacobsen” för den här gången.

Det var allt från vår härliga blind date i Köpenhamn!

Kram

Ni glömmer väl inte bort att titta in hos Style de Vie 😉

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “EN LUUUGN START PÅ DAGEN I KÖPENHAMN

  1. Hahaha du är ju bara för skön! Ja, jag börjar förstå att jag inte är så lugn ( katten gustaf ) som jag säger att jag är ♥
    Tyckte inte vi hann så mycket när vi var där. Men nu i efterhand så hann vi mer än att dricka champagne ser jag, hihihi.

    Love You!

    KRAM CC ”den lugne”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »