0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

ANDREA ENGSÄLL INREDER MED HÖSTENS FÄRGER

Var på en pressvisning i förra veckan där dom visade mycket av vad som kommer till hösten när det gäller inredning, det var Andrea Engsäll, inredare och bästa kompis med Prinsessan Madeleine som hade inrett dom olika showroomen, det var så snyggt och hemtrevligt, hade kunnat flytta in dit direkt!

andrea engsäll 10

andrea engsäll 13

andrea engsäll 11

andrea engsäll 12

andrea engsäll 9

andrea engsäll 8

andrea engsäll 7

andrea engsäll 5

andrea engsäll 6

andrea engsäll

andrea engsäll 3

andrea engsäll 2

andrea engsäll 1

andrea engsäll 4

ICA HEMMA

Jag säger bara, håll utkik i era ica butiker till hösten! Dom blir bara bättre och bättre för varje säsong och höstens inredning på Ica Hemma ser helt fantastisk ut. Så snyggt att bara ha dessa inredningsdetaljer hemma eller varför inte blanda upp med andra märken. Här kommer lite tjuvtitt på hösten. Det kommer att komma till butik mellan v 31- 37

ica hemma

ica hemma 1

ica hemma 2

ica hemma 3

ica hemma 4

ica hemma 5

Så nu har ni lite att se fram emot till hösten, men först väntar vi in sommaren 😉 Och för att få en liten sommarkänsla, trots att det var lite kyligt serverades som vanligt fantastisk mat hos Polhem, den här gången på deras innergård.

terass

lunch

Lily & Hanna´s Rawfood Ice Dream

rawfood icecream

Rawfood Ice Dream är en ny glass som man bland annat kan hitta på Coop, här i Stockholm finns den också på Hemköp vid Östermalmstorg. Det är en glass som är gjord på ekologiska råvaror med högsta kvalitet. Glassen är sötad med kokossocker och har lågt GI och är helt fri ifrån tillsatser, animaliska produkter, den finns i tre olika smaker, chocolate love energy, Crème caramel coconut och cinnamon & cardamon spice. Min favorit var crème caramel.

Mätt och belåten gick man sakta hemmåt…

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »