0 0
Read Time:2 Minute, 43 Second

BLIND DATE I NEW YORK

broadway

Tiden går fort, den veckan vi hade i NY började inte i lugn takt, tvärtom, vi sprang benen av oss redan första eftermiddagen när vi kom, men dagarna kändes långa och att vi skulle få vara där i sex dagar lät väldigt mycket men vips så var dagarna över. Men vi hann med väldigt mycket på vår resa, det är väl så när man är på Blind date, att man vill hinna med så mycket som möjligt. Allt ifrån shopping till att vara kulturella, sitta i sängen och skratta och dricka champagne till att driva med oss själva och varandra för att slutligen ligga raklånga och bara tjuta av skratt, det är nästan så jag börjar skratta när jag skriver över saker som vi gjorde. Men ni vet väl det gamla ordspråket, det som händer i NY…..

 Några härliga kommentarer har hoppat ur Juditas lilla mun, bland annat  då vi precis hade landat och stod och väntade på en taxi i värmen så hör man hennes röst; – det är precis om att vara i utlandet… hmmm… ja Judita, vi är i utlandet… haha 😉

NY
Judita var lite rastlös på planet över Atlanten så hon började gå modell i flygplansgången 🙂

NEW YORK

Så var vi då äntligen framme efter nio timmars flygresa..

NY 1

Lexington Hotell
Ligger på Lexington Ave 48 st ett toppen bra hotell som ligger bra till med gångavstånd till det mesta. Kan rekommenderas om ni skall till NY

NY 2

lexington 1

lexington

bilar

MICHAEL KORS

Det var första anhalten, ett shoppingtips när ni är där, förutom deras egna butiker så finns det shop in shop på dom flesta stora varuhusen som Barneys, Macy´s Bloomingdales, Saks fifth avenue mm även nere i SOHO öppnar dom snart en ny stor egen shop.  Barneys tycker jag är ett bra shopping mål för er som letar det mesta, ett amerikanskt märke som jag kan tipsa om är INC, snygga kläder till bra priser, men vi var så sena när vi var där så vi orkade inte riktigt leta oss egenom, ligger också i många av dom stora varuhusen men den största låg i Barneys. Om man tittat vad vi handlat så är det mesta från Michael Kors…

NY 6 MICHAEL KORS

NY 7

NY 8

NY 9

NY 10

NY 12
Det finns gott om småsaker man kan stoppa i sig i det här landet…

NY 5

Första dagen ”gjorde” vi fifth avenue, Michael Kors, Saks fifth avenue, Trump tower,      Abercrombie & fitchNY 13

Rockefeller

För Er som letar J.Crew butiker så ligger det en inne i Rockefeller och sen ligger det en stor nere i SOHO på Price st.

NY 11

ROCKEFELLER

Dagen gick fort och vi var ganska trötta efter flygresan och längtade efter att få slå oss ner och ta ett glas champagne och vi kan i efterhand konstatera att vi varje lunch drack ett glas champagne och åt en ceasarsallad, ibland till om med utan kyckling, alltså bara gröna blad med lite dressing, här hade vi inte tid att sitta ner för några längre luncher så det blev i stort sett ”grab and go” så fort vi skulle äta nåt på dagarna… Men vi överlevde det också 😉

NY14

Så såg våran första dag ut på andra sidan Atlanten… fler bilder kommer i andra inlägg.

Ha nu en riktigt fin lördag själva skall vi ta oss ner till havet och lapa lite sol 😉

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “THE BIG APPLE

 1. Hahaha! Jag VISSTE väl att du skulle skriva om min bimbokommentar! Kanske bör tilläggas att jag menade att det var så VARMT när vi landade, nästan som att komma till Karibien (typ utomlands…)
  Inga bilder på alla bulorna i skallen?…
  KRAAAM!
  Judita

 2. Hej!
  Vilken häftig upplevelse ni verkar ha haft! Vi ska också resa till new york, faktiskt imorgon och självklart är nu packningen det stora bekrymret. Vad bör man ta med, hur är vädret, vilka plagg funkar dagtid respektive kvällstid, behöver man ta med en jacka?
  Har du några tips som kan hjälpa? 🙂

  1. Hej!
   När vi var där var vädret lite upp och ner men om det är som det brukar vara vid den här tiden så kokar NY. Ta med en kofta och om du åker för att shoppa, ta med så lite som möjligt hemifrån 🙂 och bekväma skor att gå i.

   Trevlig resa!

   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »