0 0
Read Time:38 Second

Style Level – High Summer News

Godkväll raringar så här på torsdagskvällen, i strålande solsken och snart helg igen! Visst är det fantastiskt! Har fått så många mail angående min poncho jag hade på mig i dag på Instagram så jag tänkte visa några bilder som vi tog idag när vi var och badade. Min poncho kommer från Style Level och kan köpas Här, finns dessutom i många härliga färger. Idag valde jag att ha min på stranden men den kan naturligtvis användas till alla tillfällen…

Håll i paraplyet nu regnar det bilder i sommarvärmen!

style level

kimono

kimono

kimono

kimono

kimono

kimono

style level 1

style level 10

Lite härliga sommarbilder så här på kvällskvisten, och är ni som sagt sugna på kimonon så finns den Här

Nu har vi precis varit och fångat solnedgången, och här väntar ett glas kall champagne…..

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

20 thoughts on “Style Level

  1. Oj oj vilken snygging! Och ponchon likaså. Är supernöjd med min från samma ställe, men din är ju också riktigt festlig, den har jag totalt missat och nu när de haft rea och allt.
    Kram kram Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »