0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second

walk in closet – walk in my week

Walk in closet, min dröm, en vacker dag hoppas jag att jag får min walk in closet, jag tror att det är många kvinnors dröm, jag vet redan nu hur jag skulle inreda den. Idag ser inte mina garderober ut som någon walk in closet, möjligtvis walk in hell, det är så trångt och stökigt men jag har kommit fram till att jag är för få garderboder (inte för mycket kläder) 😉
Det är fredag igen och då vet jag vad ni vill se.. alla veckans outfit, den här veckan har jag varit i Milano på konferens och det blir inte så roliga bilder när man står framför en spegel med sängen precis bakom och skall försöka knäppa en dagens, så när jag kom hem igår kväll så tog jag om alla dagens outfit så ni skall få se lite bättre bilder, så här kommer dom….

Måndagens

walk in closet
Topp och byxor Michael Kors Väska Louis Vuitton Neverfull MM Halsband worldamulet IOAKU

Måndag kvällens

walk in closet
Tunika Hunkydor SaraCecilia Lidingö Mockatights by Malene Birger Boots Kurt Geiger

Tisdagens

walk in closet
Skjorta Michael Kors Jeans Fornarina Tennisskor New Balance

Onsdag

onsdagens
Halsband Åhléns Topp Jeans of Sweden (köpt i Malmö) Kjol Gina Tricot Skor PONS Pamelia

onsdagens 2

onsdagens 1
Så här kan det se ut när man inte får fjärrkontrollen att fungera 😉

Onsdag kvällen

onsdagkvällen
Topp H&M Linne Rosemunde Skinntights By Malene Birger Skor Chloé Väska Louis Vuitton  Halsband Link of Life IOAKU

onsdagkvällen 1

Torsdagens

torsdagens
Tröja Boss Orange NK byxor Dobber MQ Skor PONS Pamelia

torsdagens 1

Fredagens

fredagens 1
Halsduk Louis Vuitton Tröja Hunkydory Tullhuset Living Jeans Anine Bing Wakakuu   Skor Clarks

fredagens

Och som vanligt hoppas jag att ni fått lite inspiration från den här veckan, nu skall jag snart ta helg för min Lilla skatt är på väg, i helgen blir det mycket mamma och son mys, och när han tröttnar på att kramas med mamma så har jag en hel hög med nya magasin som jag ska läsa igenom….

Femina

Måste också få visa er ett nytt väldoftande ljus som jag beställt hos Nordljus som kom i postlådan idag, luktar gudomligt, det doftar ”regn”

nordljus 1

nordljus
Ljuset hittar ni här hos Nordljus

Ha nu en riktigt fin fredag!
Själv fick jag precis reda på att vi skall gå på bio, den nya filmen Turist.

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com