0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Zetas – Finsmakarens trädgård –

Zetas en butik för finsmakare och med en trädgård. Jag är i vissa fall en finsmakare men tyvärr har jag ingen trädgård, men jag älskar att åka till Zetas och gå runt och titta, inspireras, köpa lite blommor och ta en fika i deras mysiga ”orangerie” uppe på kullen ovanför trädgården. För er som inte varit där så ligger det nere vid Kungens Kurva här i huvudstaden, och är absolut väl värt ett besök, förutom alla härliga blommor så kan man både njuta av och inhandla blomkrukor och andra fina inredningsdetaljer. Nu ser jag fram emot min flytt för jag såg en del som skulle passa där, jag brukar oftast handla innan jag flyttar för jag tycker det är så roligt att ha allt klart när jag är på plats men den här gången tänkte jag försöka vara lite mer återhållsam med det, handlade dock lite på Formex mässan men det här med blommor får vänta lite grann.. Men en härlig titt i trädgården fick jag. Lite oplanerat hamnade jag där i förra veckan då jag fick ett möte inbokat på fiket så tyvärr var inte kameran med, så jag ber om ursäkt även denna gång över mina telefonbilder…

zetas 5

zetas

trädgård

zetas

zetas

zetas

zetas

zetas

café

café

Har ni några favoritställen som ni kan tipsa mig om? Emottages tacksamt 😉

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Zetas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »