Hemma hos….

0 0
Read Time:38 Second

Hemma hos mig

hemma hos

Hemma hos.. nu är det dags igen! För lite bilder från mitt hem, tack snälla för alla fina kommentarer jag fick förra gången när ni fick se lite av mitt hem, då var det mest det nya jag köpt från Kartell men idag tänkte jag att ni skulle få se lite översiktsbilder blandat med lite stilleben. Och som vanligt flyttas saker och ting runt mest hela tiden, men just nu ser det ut så här 😉 Tänkte att ni skulle få se köket och hallen, i nästa inlägg om mitt hem så kommer sovrummet och vardagsrummet. Men nu över till köket…

hemma hos

hemmet 15

hemmet 2

hemmet 27

hem

Lite från hallen…

hemmet 16

hemmet 21

hemmet 17

hemmet 19

hemmet 20

hemmet 6

hemmet 22

hemmet 23

hemmet 24

hemmet 26

Önskar bara att jag hade mer tid för mitt hem.. men tiden räcker absolut inte tid just nu 😉

Ha det så gott!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

16 thoughts on “Hemma hos….

 1. Sååå fint du har det hemma!
  De där ljusstakarna från Svenskt Tenn är makalöst vackra!!
  Står definitivt på min önskelista 🙂
  Ha nu en fin kväll!
  Kram Anna

 2. ÅH! vad underbart! Du har verkligen ett fantastiskt hem! Hoppas du njuter i fulla muggar! Hur stort har du? Ha en bra dag!

 3. Underbart vackert kök. Vi ska precis byta kök. Vad är det för köksleverantör? Är det marmorskiva? I så fall är den känslig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »