0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

 Marina Sands Bay

singapore 4

Marina Sands Bay, ytterligare ett ”måste” om man är i Singapore. Allt man upplevt, allt man sett så kan man inte säga något annat än att det måste upplevas. Det finns ingenting som vi gjorde i Singapore som jag skulle råda er att inte göra. Därför så blir det att allt jag skriver om måste upplevas 😉 Vi hade en dag för oss själva och den dagen valde jag och Hanna att gå på stan i två timmar sen tog vi en taxi till Marian Sands Bay för att uppleva världens dyrast byggnad inifrån. Tanken var att hela byggnaden skulle öppna samtidigt men pga den dyra kostnaden så tvingades dom öppna den i etapper. Förutom att det är 2561 lyxiga rum sviter i den 55 våningar höga byggnaden finns massor av shopping och sevärdheter. I bottenvåningen finns dessutom en kanal där man kan åka båt från ena sidan till den andra. Skulle jag få möjlighet att åka tillbaka till detta fantastiska land så skulle jag verkligen vilja ha en natt på det här hotellet. Jag och Hanna åkte upp till Sky Sands Park och tog ett glas champagne och en lunch och stod och dreglade över den fantastiska pool som finns på taket med utsikt över hela Singapore…..

marina sands bay 1

marina sands bay

marina sands bay 2

marina sands bay 4

marina sands bay 3

marina sands bay 5

marina sands bay 6

Marina sands bay 7

marina sands bay 8
Tänk er känslan att sitta i den här poolen och titta ut över Singapore, what a dream!

marina sands bay 9

marina sands bay 11
Skulle tro att det här är världens häftigaste LV butik 😉

Önskar varje dag här hemma att jag får åka tillbaka en vacker dag!

Äventyret börjar gå mot sitt slut men några fler inlägg blir det…

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »