0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

Nu har hela veckan gått – igen!

Tänk vad allt går fort, det är över en vecka sedan jag kom hem från Singapore och det går ju så fort att komma tillbaka till ”vardagen”. Den här veckan har varit fylld med jobb och event och imorgon kväll har jag en tillställning här hemma, ett glitter och glamour party med touch av Italien och vi blir 16 pers 😉 ska bli SÅ kul! Precis som alla andra veckor så finns det här eviga problemet med vad man skall ha på sig, men även den här veckan har jag fått ihop en veckans outfit…

Sådär såg alltså inledningen ut förra fredagen när veckans outfit skulle visas för Er kära bloggisar, men någonting gick fel här i ”världen” och min blogg försvann, nu är det återigen fredag, fast en vecka senare, och skall jag vara riktigt ärlig så har jag inte så jättebra koll på mina outfits och har heller inte knäppt outfits varje dag eftersom jag haft fullt upp med att få igång bloggen på kvällarna, beklagar detta, men jag visar det jag har och hoppas att ni hittar någon inspiration 😉

 lördagens (2)
Tröja Rabens Saloner Salta Stänk Skjorta ZARA ”Skinn” byxor ZARA  Boots Kurt Geiger  Halsband Michael Kors

söndagens 1
Poncho Lisa Yand Jeans Anine Bing Wakakuu Boots Acne Studios Väska Mulberry
Sjal Louis Vuitton

måndagens
Poncho Lisa Yang Jeans Lee Boots Kurt Geiger Halsband IOAKU

tisdagens
Skjorta ZARA Väst Rodebjer Byxor Rodebjer Boots Kurt Geiger smycken IOAKU

tisdagens 1
Spetstopp ZARA Jacka Lindex Skinntights by Malene Birger Halsband och ring IOAKU

onsdagens
Tröja Raben Saloner Salta Stänk Vaxholm Byxor Rodebjer Sjal Louis Vuitton Skor Michael Kors

onsdagens 1

 

 

 

fredagens
Klänning Raben Saloner Salta Stänk Vaxholm

lördagens 1
Klänning Valerie

Torsdagens 1
Klänning VILA butiken GEIST Halsband och ring IOAKU klocka Michael Kors

Ja det var vad jag har fått ihop under den här tiden, som ni ser så är det en del festligare kläder också men det närmar sig jul och då blir det lite mer ”festligheter”….

Nu skall jag strax åka och hämta min skatt för vidare färd ner mot stan och klippning för hans del, imorgon blir det lite ”jul” här hemma och vi skall även försöka hinna med att baka lite lussebullar…

Ha en riktigt fin fredagkväll <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Hela veckan lång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.