0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Veckans outfit

 

Julen närmar sig med stormsteg, nu är det inte SÅ många dagar kvar, själv brukar jag vara ute i god tid och vara klar med julklapparna vid den här tiden, men inte i år! Känner mig super stressad just nu och måste försöka göra klart allting nästa vecka. Hur ligger ni till i julstressen? Har i alla fall bestämt att jag under nästa vecka skall klä julgranen, det ser jag fram emot.
Nu har ytterligare en vecka gått sen ni kikade in för veckans outfit. Tiden går fort och under den gångna veckan har det hänt mycket roligt i mitt liv. Har hunnit med några dagars konferens, en natt på hotell i stan och idag har mamma och jag haft en heldag i Sundsvall på Spa. En underbar dag med ansiktsbehandling, massage, fotvård, makeup och håruppsättning. En riktig mor och dotter dag. Stort tack snälla Monika för denna fantastiska dag! Men nu över till veckans outfit….

 

lördagens 1
Jacka Michael Kors Wakakuu Halsduk Louis Vuitton Jeans ZARA stövlar Rizzo väska Mulberry

 

lördagens 3
Tröja Lindex skjorta ZARA

lördagens 2

dagens
P
oncho Lisa Yang Jeans 2nd day stövlar Scorett Halsduk Louis Vuitton

dagens 2
K
avaj ZARA topp Michael Kors byxor 2nd day 

dagens 1
T
röja (kommer inte ihåg) kjol Michael Kors Mocka stövlar Marzio

dagens 3
T
röjaZARA byxor 2nd day 

dagens 4
Poncho SaraCecilia skinnkjol ZARA topp under ponchon Hunkydory

dagens 5

dagens 6
Klänning, bolero och väska Lindex Pumps Scorett

Som vanligt hoppas jag att jag lyckats inspirera Er till både vardag och fest. Jag önskar Er en skön fredagkväll, själv skall jag sätta mig i bilen och börja rulla hemåt huvudstaden igen efter en snabbvisit hos mor och far.

Kram

Helen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

12 thoughts on “Veckans outfit…

  1. Och på de tre sista bilderna ser vi det mest spännande på HEELa veckan!!! Ringen på ditt finger…!!! Tjohoo! Lussekram!

  2. Superfin på alla bilderna måste jag säga, du har en säker stil, de jag gillade mest är den outfiten med Michael Kors kjolen, och den med klänningen och pälsboleron verkligen snyggt och smakfullt 🙂
    3:dje advent kramar!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »