0 0
Read Time:38 Second

 14:e december med en box i luckan

 

14

14:december och igår var det Lucia, innebär det att ni är trött idag? Tänkte om ni var ute och ”Lussade” hela natten 😉 Här inne fortsätter vi att dela ut julklappar varje dag och gårdagens vinnare av hårblåsen och värmeskyddet från Bangerhead blev

Layanlanta

Säger Grattis till dig!

Maila mig din adress och ditt telefonummer på vitaestilo@gmail.com så skickas ett paket till dig med posten.

Vad är det då för Box som döljer sig bakom dagens lucka? Jo, det är inget mindre än en härlig Glossybox fylld med ”godsaker”….

glossy

Denna attraktiva box kan bli just din om ni delar tävlingen ”överallt” och delar och gillar Glossybox på Facebook och Instagram

Lycka till i dagens julkalender!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

19 thoughts on “14:e december

 1. Den lilla ”godbiten”, vill jag mer än gärna vinna och dela med min tonårsdotter som fortfarande bor hemma, vi hittar nog något i Glossyboxen som passar oss utmärkt!! 🙂
  Klart jag har gillat sidorna 🙂 <3'
  Massor av 3:dje Advents kramar 🙂

 2. Hej!
  Jag gillar och delar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Följer och delar på instagram, malinsvenskbjorck.
  Ha en härlig tredje advent!
  Mvh
  Malin

 3. Jag vill åter bli en vacker pingla,
  så jag på nyår kan gå ut och mingla!
  Med en glossybox fylld med massa gott,
  blir jag inget annat är HOT!

  Har inte instagram 🙁

 4. Delat i massor för gillat har jag ju gjort sen tidigare.
  Denna godsak vill jag ge min dotter ,när hon kommer hem från skolan.
  Hon går hår o stylistutbildning nere i Karlskrona!

 5. Å precis vad jag behöver för jag är nog som alla andra mammor som lägger allt på sina barn och tänker sist på sig själv. Plus att jag skulle behöva lite nu när man har gått med gips i 3 månader efter en kraftig opration på foten. Så har man ju inte sköts sin kropp så bra som man skulle ha gjort denna tiden. Den jobbigaste tiden var från början när man inte fick stödja på foten.

 6. Så klart man skulle vilja vinna glossyboxen. Är den mest för ungdomar eller går det bra när man är lite äldre. Försöker så gott man kan att hålla sig fräsch. Men det vore så kul med nåt nytt. Var annars få tag på den

 7. Jag gillar din facebook och har delat denna fina tävling från din facebooksida. Anette Carlsson

  Jag har sedan länge gillat Glossybox facebooksida.

  Nu är jag 48 år och det går på produkter direkt att se om det är kvalitè, det går på produkter direkt att se. Ett ny-gammalt intresse för hudvård och makeup har kommit upp i år, så att få en box med Glossy produkter vore lycka om jag får.

  Önskar dig en fin nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »