0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

veckans outfit

Veckans outfit igen! Ja ytterligare en vecka har passerat i vårt liv och snart kommer jultomten! Oj vad jag längtar! Den här veckan har jag slagit in alla julklappar, bakat julgodis, fått julgranen på plats och börjat inhandla lite av julmaten, för i helgen skall skinkan göras. På söndag kommer dessutom min Lilla Skatt och då blir det julbord på Långbro Värdshus, så gott! Sen skall vi mysa och fira lite jul tills han åker tillbaka på julaftons förmiddagen. Men ännu är jag inte riktigt klar med julklapparna. Jag som alltid brukar vara ute i så god tid… vet inte vad som hände i år! Men det var väl inte därför ni tittade in hit i dag, för att få veta att jag är sen men julklapparna och bakat julgodis?! Ni är väl här för att kolla in veckans outfit, så vi kör väl…. På bilden ovan har jag en poncho från Lisa Yang , topp från Hunkydory, byxor från Rodebjer och boots från Nude

veckans outfit 1
Päls alice + olivia jeans Superjeans of Sweden

veckans outfit 2
Skjorta ZARA stickad tröja Raben Saloner (Salta Stänk Vaxholm) Jeans Superjeans of Sweden Boots RM Williams (Tullhuset)

veckans outfit 3
Skjorta ZARA Tröja Morris Byxor Rodebjer Skor Rizzo

onsdagens
Tröja Gina Tricot Jeans ZARA Halsband IOAKU (missa inte 20% rabatt med koden vitaestilo20, gäller till på söndag) Väska Scorett

torsdagens
Jacka H&M Skjorta Hunkydory Jeans PaperDenim stövlar Primeboots, Tullhuset

fredagensTröja Gina Tricot Skinnkjol ZARA sneakers Michael Kors Väska Chanel Halsband IOAKU

 

fredagens 1

Njut av fredagkvällen raringar, själva skall vi ta ett glas champagne och bara vara efter en hektisk vecka. Imorgon skall vi iväg och beställa lite mat till julafton och sen skall jag få mysa med tvillingarna 😉

Kram på Er allesammans <3

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Veckans outfit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »