0 0
Read Time:42 Second

Vänskapsknuten, ljusstaken som är designad av Josef Frank exklusivt för Svenskt Tenn har fått flyttat in hos mig, just nu boende i mitt kök. Den är en symbol för fred och vänskap! Och dessutom väldigt snygg! Det var ju en av sakerna som jag knappade hem från tågen till Västerås, ni kommer ihåg den där dyra tågresan jag gjorde 😉 Nu väntar jag bara på min solrosspegel som också skall upp i mitt kök så skall det nog bli bra när det är klart. Eller klart förresten, blir man klar någongång? Jag tror inte det, inte jag i alla fall, jag flyttar runt, byter plats, köper nytt, tar bort… ja mest hela tiden faktiskt ;- Men så här ser det ut på köksbordet just nu…

vänskapsknuten 1

_DSC7058

vänskapsknuten

Ett fridfullt sätt att njuta av morgonstunden. Vänskapsknuten hittar ni på Svenskt Tenn

Njut av kvällen raringar <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Vänskapsknuten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »