0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

the healthy box

The Healthy Box för februari månad har levererats till alla som prenumererar på den och den här månaden var det mycket nytt och nyttigt. Den nya smaken Grace på Vitamin Well smakar fantastiskt, det nya ekologiska godiset försvann i en rasande fart, har sett dom på hyllorna i butikerna och funderat vad det varit för något, men nu fick jag chansen och smaka då det låg en påse i boxen som kom, och dom var väldigt goda!! I söndagskväll gjorde vi Indian Masala med kyckling, ett perfekt komplement för att göra en snabb och god middag och det bästa av allt då, att det är ekologiskt. Skalade hampafrön är det bästa och godaste man kan strö över både salladen och youghurten. Något som jag aldrig provat tidigare var Manukabären, lite åt russinhållet, men jättehärlig smak och konsistens, dom kommer jag att använda för att göra egen musli på senare. En god choklad protein bar och sist men inte mins ekologiskt tvättmedel utan parfym. Så månadens box var en riktig hit!
Prenumererar ni? Om ni är sugna på att prova så hittar ni all information Här

the healtthy box

vitamin wll

indian masala

the healthy box 2

the healthy box 1

Nåt som är ännu roligare med månadens box är att jag får lotta ute en till någon av mina kära läsare! Är ni sugna på att vinna?

Så nu kör vi en TÄVLING!

Gå in på The Healthy Box på Facebook och gilla/följ och dela tävlingen.
Följ The Healthy Box på Instagram
Och som vanligt taggar ni med @vitaestilo när ni delar tävlingen.
En liten kommentar om varför ni vill vinna denna härliga box skriver ni också 😉

Tävlingen avslutas på söndag den 22 februari!

Lycka till!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

9 thoughts on “The Healthy Box

 1. Gillar och delar och följer, både på FB och Insta! Jag försöker verkligen leva ett nyttigt och hälsosamt liv (där jag tycker att allt från godis, till chips och gurkstavar passar in). Detta i kombination med min nyfikenhet att testa nya produkter gör mig till en stor anhängare av denna typen av prenumerationer! Jag skulle mer än gärna vilja testa denna för att se om den är något för mig!

 2. Tjenare! Följer via instagram som feliciakyrkan samt facebook och delat på facebook via linken felicia 🙂
  Anledningen att jag vill vinna är att jag efter en 2 års lång knäskada äntligen påbörjat träningen igen och lyckats börja springa på löpband. Slipper sitta numera på dendär skitcykeln som skär in i röva… Skulle vilja vinna detta då jag alltid haft ett stor intresse för bra kost, kost som är bra från grunden vilket dessa boxar erbjuder! Funderat länge på att börja prenumerera men inte lagt manken till! Kanske detta få mig att verkligen öppna ögonen för de nyttiga boxarna?:) som julafton fler än 1 gång om året!!

 3. Hej hej!

  Wow dessa boxar har jag hört mycket gott om och det skulle vara kul att få prova på detta innan man bestämmer sig för att beställa 😀
  Jag har delat på facebook i namnet Frida Engren och gillar Healthybox på FB, följer även både dig och Healthybox på IG i användarnamn Mizzyz78

  Hoppas nu på tur och önskar dig en toppenhelg!
  Hälsningar Frida Elmgren

 4. Jag har gillat/följt och delat på FB (taggat dig) och instagram @charlottetherese.
  Skulle vilja vinna för att hälsa är min passion. Och jag är väldigt nyfiken på samtliga dessa produkter! Har smakat manukahonung med aldrig själva bären, grytbasen verkar supergod och spännande (kycklingen väntar på den i frysen), och nyttigt godis går alltid ner, bra tvättmedel kan man inte få för mycket av… Kort sagt, jag skulle bli jätteglad om jag vann denna! 🙂

 5. Följer och delat på Gunilla Egelstad
  Skulle älska att testa detta paket – jag som alla andra vill ju börja med ett nyttigt år!

 6. Åh, jag är så nyfiken på denna box, manukbär och hampafrön låter väldigt intressant. 🙂 Såg också att godiset var vegetariskt och de är sällan man hittar smågodis som man kan äta när man är vegetarian. Så skulle gärna prova denna spännande hälsobox 🙂

  Gillar er båda på FB och delar tävlingen: Malin Gustafsson
  Följer er båda och delar på Instagram som frozenvanilla_

  Hoppas så på tur.

 7. Hej!
  Jag är helt enkelt nyfiken på att testa lite olika ”nyttiga” produkter, därför är jag med och tävlar!

  Hälsningar
  Gunilla i Kalmar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »