0 0
Read Time:59 Second

Champions of Rock – En resa genom Queens fantastiska karriär! Mellan den 7 februari och den 7 mars ger sig Peter Johansson och Champions of Rock ut på en turné här i Sverige så har ni möjlighet att gå och se den, gör det! I fredags såg jag den själv för fjärde gången, har även haft lyckan att få se den i London. Men den är helt grym! Tidigare har dom här i huvudstaden spelat på Cirkus men nu har dom ”vuxit” till sig och fått kliva upp på scenen i Globen. Det är stort! Den här gången har han även med sig Sveriges rockdrottning Nina Söderqvist, ni vet hon som vann dokusåpan West and Star 2008 och fick åka till London för att spela huvudrollen i Monthy Pythons musikal Spamalot, en gudabenådad röst.
En fartfylld show som man vill skall hålla på hur länge som helst. Peter Johansson klev första gången upp på scen för att spela Galileo i We Will Rock You i London i april 2003, så det har blivit några föreställningar!

Måste få visa några härliga pics från showen i Globen….

champions of rock 1

champions of rock

champions of rock 5

champions of rock 2

champions of rock 4

champions of rock 6
Only the good dies young

 Ha nu en skön torsdagkväll raringar <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Champions of Rock

  1. Ja Peter är ju bara så bra!! så är han ju Östgöte guskelööööv 😉 😉
    Jag har sett/hört honom massor av gånger fast mest i framträdanden i kyrkan osv, men han är en naturbegåvning och är bra på allt han provar på inom musikvärden. 🙂

  2. Jag älskar Queen så den här är kanske något för mig. Jag såg faktiskt We will rock you på Cirkus på nyårsafton. Men jag minns inte vem som sjöng då? Bra var det i alla fall!

    Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.