0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second

Underbara helg varför måste du ta slut? I dag har jag verkligen söndagsångest! Vill inte att den här helgen skall ta slut. Den blev lite extra lång eftersom jag i fredags fick hämta min Lilla skatt redan vid lunch då han slutade tidigare i skolan, tog en liten utflykt till Västerås och besökte först Skultuna Messingsbruk, hämtade Lilla Skatten i skolan, åkte ner till Tullhuset, naturligtvis! Och sedan bar färden av mot Stockholm, där jag kunde agera passagerare, för den Lilla är nu så Stor så han övningskör! Fredagskvällen blev en riktigt myskväll, först lite champagne och bakning, en födelsedagsmiddag, 18 års kalas! Och sist, men inte minst, avslutades kvällen med Let´s Dance och det enda jag kan konstatera i detta starka startfält är att rätt par åkte ut ur tävlingen!
Även lördagen var underbar, lite mamma/son mys på dagen, var ner på stan och shoppade lite, tog en härlig fika på vårt favoritcafé här hemma där jag bor. På kvällen fick Lille man besök av sin bästa kompis från Västerås och vi själva var bjudna på middag hemma hos min fina vän Carmen och hennes man  och den middagen och det välkomnandet kommer vi sent att glömma! För det första att komma in i deras hus, man ville aldrig gå därifrån! Och sen middagen som för kvällen var ett Spanskt tema. Tyvärr var det lite mörkt men jag skall åka dit någon dag och tjuvknäppa lite bilder så får ni se på något så vacker och inredningsfullt, jag är helt tagen ;-).
Söndagen har avnjutits ute i solen och grabbarna har hängt nere på stan ett tag innan det var dags att lämna av dom på tågstationen och krokodiltårarna rullade nerför mina kinder 🙁

Men nu skall jag inte tråka ut Er med så mycket ”skitprat” lite blandade pics från helgen…

skultuna
Skultuna Messingsbruk

Tullhuset
Tullhuset

tullhuset 8

helgen
Bakning och champagne 😉

helgen 1
Grillning

helgen 2
Shopping

dagens 3
Time for dinner 😉

dag
Slutligen en underbar dag i solen

Men som sagt, nu sitter jag här med ångest över att helgen är slut men med ett hjärta fyllt av kärlek och energi från nära och kära. En fantastisk helg som gått till enda och nu väntar soffan och några avsnitt av House of Cards.

Hoppas ni haft en skön helg och att ni får en fin vecka <3

Kram
Helen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Underbara helg

 1. Ja, ibland känns helgerna bara alltför korta :/.
  Men det positiva är att du fyllt din helg med bara positiva händelser och energi.
  Hoppas du har en fin söndagkväll, ångesten till trots.
  KRAM

 2. Du verkar haft en alldeles underbar helg. Jag tycker inte det är ”skitsnack”. Klart vi vill ha våra barn med oss hela tiden. Du är alltid så fin. Vilken underbar leoblus. Vill haaa. Kram Inger

 3. Förstår känslan………..har själv tankat mitt hjärta med stora sonens besök i helgen.
  Håller med övriga………..leoblusen är riktigt fin.
  Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »