Skultuna Messingsbruk var en naturligt utflykt under dom åren jag bodde i Västers, men nu för tiden blir det aldrig något besök där. Men i fredags när jag hade lite tid på mig innan jag skulle hämta min Lilla Skatt så tog jag men en tripp dit, det löjliga är att jag körde fel! Efter 20 år i småstaden så körde jag förbi infarten till Skultuna Messingsbruk, får skylla på att jag satt och pratade i telefonen och att solen lyste mig rätt i ögonen, för något annat har det ju inte kunna varit, eller hur 😉 Hur som så har ju Skultuna Messing så mycket fint! Butiken i sig är inte stor alls, men utanför har dom även en butik där dom har Iittala outlet, så det är inga problem att fördriva lite tid där, men det är på något sätt som om tiden stannar när man besöker såna där ”gamla” bruksorter, charmigt men ändå sig helt likt!

Skultuna Messingsbruk

skultuna

skultuna 1

skultuna messingsbruk 2

skultuna 4

skultuna 5

skultuna 3

Som vanligt så finns det mycket att smycka sitt hem med 😉

Ha en fin dag <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Skultuna Messingsbruk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *