Sköna helg! Vart tog du vägen, du kommer in i mitt liv med glädje och längtan men du försvinner lika fort ut igen 🙁 Men oj vilken härlig helg vi haft. Det har varit god mat, möten med nya människor, promenader i solen, vin och champagne och avslutandes ett biobesök. Ja helgen har varit lugn trots att vi inte haft många minuter över. Fredagen började bra med lite gott i magen och Let´s Dance, för att kommentera veckans utröstning så tycker jag nog att Simon hade kunnat få stanna kvar ett tag till och Jonas H hade kunnat fått återvända till staterna 😉 men det är min åsikt! Lördagsmorgonen studsade vi upp ur sängen när vi såg solens strålar lysa in genom sovrumsfönstret för att ta en lång och härlig PW som slutade med en go frukost i vackra Vaxholm. Lördagskvällen avnjöts med en trerätters middag hos mysiga vänner, temat för kvällen var Italienskt. Kvällen blev sen, ja till och med väldigt sen, men det hindrade oss inte att ta ytterligare en lång härlig PW i solen på söndagsmorgonen. När kvällen kom var vi dock lite sega så helgen fick avslutas med ett biobesök…. Kan bara summera helgen som mycket lyckad! Hopps ni också haft en skön och mysig helg.
Som vanligt har det blivit några bilder ”på vägen” under helgen…

sköna helg
Let´s Dance kväll när den är som bäst 😉

sköna helg 1
Calle och saltlakritssåsen, måste bara testas!! Servera den till vaniljglass och lite färska hallon

vaxholm
En härlig promenad i solen längs vattnet i Vaxholm

ninaFina Nina serverade vin långt in på småtimmarna i lördagskväll

måns
Och sen får vi väl gratulera Måns till segern i Melodifestivalen, bjuder på den här gräsliga bilden från Allsång på Skansen, några år yngre och några kilo tyngre.. haha 😉

dagens 2
Avslutningsvis vill jag önska Er alla härliga läsare en riktigt skön vecka <3

Kram
Helen

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “Sköna helg

  1. Hej!
    Har precis hittat till din blogg sedan några dagar tillbaka!
    Blir så glad! Tack för all inspiration!! Jättefina bilder!!

  2. Mysig helg ni verkar haft. Här i vår lilla stad har det blåst och varit kyligt. Ingen dålig bild på dig o Måns tycker jag, men det är klart, bilden på dig med den randiga skjortan. Så snygg är du. Ha en bra vecka kram Inger

  3. Det är riktigt härligt att se kvinnor som blir snyggare med åldern! Du är ett mycket bra exempel på det.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *