0 0
Read Time:59 Second

Salta Stänk i Vaxholm är verkligen ett stänk av salt, så nära havet ligger denna mysiga butik, den är mysig vid alla årstider men just nu när vårsolen börjar titta fram är det en riktig pärla. I helgen när vi tog en frukost därute så är det ju ett måste efteråt att gå in dit och botanisera lite grann. Det är alltid lika roligt att gå in i butiken för tjejerna är så duktiga på att skylta om i butiken och den är sig aldrig lik när man kommer dit, vilket jag tycker är väldigt roligt för man hittar alltid nåt nytt, nåt som man inte sett tidigare men som kommer fram när dom ändrar om. För Er som bor i närheten kan ni passa på att besöka dom nu på lördag den 21 mars, dels kommer dom att vara med på Bröllopsmässan ute på Vaxholms Kastell och på kvällen, mellan kl 17:30 – 20.00 så här dom lite mingel och modevisning i butiken och vid köp av minst två produkter så får ni 25% rabatt.
Och så här fin är butiken just nu…

salta stänk 4

salta stänk 3

salta stänk 2

marenas

salta stänk

salta stänk 1

salta stänk 5

Vaxholm och Salta Stänk är alltid värt ett besök 😉

Kram på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Salta Stänk

  1. Tack för en toppen blogg och de senaste inslagen från Vaxholm. Vi ska precis flytta dit så jätteroligt att höra om några smultronställen. Ha en fortsatt bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »