0 0
Read Time:40 Second

noa

NOA Relaxation – har ni smakat den nya drycken? Det är en dryck med naturliga örter som bidrar till minskad stress och ökat fokus. Det där med stress låter ju väldigt bra för min del ;-). NOA Relaxation innehåller citronmeliss och grönt te-extrakt och är helt fri från koffein.  Det är citronmelissen som har en lugnande effekt och grönt te förbättrar koncentrationen … Visst låter det bra? Jag har provat dom tidigare men nu har jag fått hem ett litet paket för att prova så nu skall vi se om jag blir både piggare och mindre stressad. Dom smakar dessutom väldigt gott! Och riktigt snygga flaskor om man vill ta fram och bjuda på…

noa 1

noa 2

Kan njutas både i  rumstemperatur och kalla. Vill ni läsa mer om deras produkter kan ni gå in på deras Hemsida

Kramiz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “NOA

  1. Stress har jag inte förstånd att lida av även om kroppen säger stopp ibland :).
    Däremot skulle jag inte ha något emot att bli en stor portion piggare!!
    Jag ska absolut läsa mer om produkterna och ser fram emot din recension sen.

    Glad Påsk, vännen!
    KRAM Ulrica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »