SaraCecilia, den mysiga modebutiken i Lidingöcentrum! Har ni inte varit där så försök ta Er dit, där hittar ni super trevlig personal och dom snyggaste kläderna med dom ”bästa” märkena… Jag är så glad att jag får samarbeta med fina Cecilia som har butiken! Alltid så glad och tacksam <3 I går kväll hade vi ett härligt event i butiken där vi bjöd på härliga delikatesser från The Italian Cousins, om ni inte sett deras ”truck” rulla runt här i Stockholm så gå gärna in på deras hemsida, den är i och för sig under uppbygnad, men ni kan se vilka killarna är och vad dom har för sortiment. Dom vänder sig till både företag och privatpersoner där dom levererar dom bästa små Tapas rätterna man vill ha. Vill ni ha kontakt med dom så mailar ni bara mig så får ni telefonnumret, men våga prova dom, ni kommer inte att bli besvikna. I augusti öppnar dom dessutom en butik på Birger Jarls gatan här i Stockholm. Deras hemsida hittar ni Här. Alla gäster på åt och njöt, dessutom hade vi ett nytt vin som heter ” On the nose” på provsmakning som är helt nytt ute i handeln. Förutom att kunderna åt och drack så shoppades det en hel del, 20% på hela sortimentet, fina goodiebags med innehåll från Dermalogica och John Frieda. Under kvällen hade alla leverantörer till butiken sponsrat med fantastiska priser, hade velat vinna allt själv…
En jättelyckad kväll på alla sätt. Tyvärr hann jag inte med att ta några bilder när eventet väl satt igång för då var det fullt upp med instagram tävlingar mm. Men några härliga bilder från hur det såg ut i butiken under kvällen skall ni naturligtvis få se…

saracecilia 4

saracecilia 1

saracecilia 2

saracecilia 3
Alla härliga vinster för kvällen sponsrad av butikens leverantörer

saracecilia 6
Nya vita vinet ”On the nose”

saracecilia 5

dermalogica
Kvällens fina goodiebag kom från Dermalogica

saracecilia 7
Fina Nina som vann denna fantastiska klänning från Stockholms klänningfabrik

Missa inte eventen som ni blir inbjudna till, snart kommer det fler…

Ha en fin kväll raringar <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “SaraCecilia”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *