0 0
Read Time:43 Second

opi venice 4

OPI Venice… Redan nu presenterar OPI  sin kollektion för hösten/vintern 2015, OPI Venice, modekollektionen som hämtar sin inspiration från mångfacetterande Venice. Den bjuder på Italiensk färgstark kultur, svala elegans och lyxiga framtoning. 15 härliga färger kommer att finnas ute i butikerna från mitten av augusti och kommer att kosta 155 kr/st. Och vad hände häromdagen? Jo, en härlig partyfylld låda dimper ner i brevlådan från… just det OPI! Blev naturligtvis väldigt nyfiken för jag hade ingen aning om vad den innehöll, inte heller att jag skulle få något paket, men det var rena rama målarlådan för vuxna. WOW! Vilka naglar jag kommer att få.. En riktigt lyxig kollektion väntar er, jag lovar! Måste få bjuda på vad den härliga boxen innehöll…

opi venice

opi

opi venice 2

opi

Så ett tips är att hålla utkik i butikerna i mitten på augusti när OPI Venice släpps 😉

Här skall målas naglar…

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “OPI Venice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »