0 0
Read Time:45 Second

gb glass

GB Glass… när GB glass kommer hem till dörren då är det sommar! I fredags kom det en härlig överraskning fylld med glass från GB. Vad passade väl bättre med glass och jordgubbar när den första ”riktiga” sommardagen visade sig. GB fokuserar på svenska gårdar och svensk grädde. Från och med maj månad kommer all GB Gräddglass i de 500 ml förpackningarna att innehålla färsk grädde från svenska gårdar som uppfyller hårda krav kring hållbart jordburk. Tänk att GB gräddglass har producerats sedan 40-talet! Så i sommar kan vi njuta av härligt god gräddglass, gärna till svenska jordgubbar… eller vad tycker ni? Dessutom har Johanna Westman som bla är receptkreatör skapat tre härliga glassrecept tillsammans med GB Glass som ser underbara ut som även dom måste provas på i sommar, så nu hoppas vi på värme, sol och en glassig sommar 😉

gb glass 1

Glass och jordgubbar, det är sommar!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “GB Glass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »