0 0
Read Time:33 Second

DSC_2377

Full förberedelse pågår här hemma i köket… gäster är på ingående och ikväll skall vi fira. Mor och far kommer hem från några veckors semester och kommer ikväll hit för att fira både morsdag och födelsedag i efterskott, även mina två skatter är på ingående. Det blir lite småplock till förrätt, vi grillar kött till varmrätt med goda tillbehör och sen blir det en god och härlig paj på björnbär och hallon. Så vi skall nog inte gå hungriga härifrån ikväll. Så jag får nog ta och sätta fart om jag skall hinna klart med allting innan dom ”ramlar” in… Vi firar ”Lillördag” riktigt ordentligt 😉

DSC_2353

DSC_2368

Ha en underbar kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Full förberedelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »