Bra kvinnor reder sig själv, det var Maria och jag levande exempel på när vi i veckan begav oss ut till IKEA för att handla, min bil är inte jättestor, inte heller så lång, men vi skulle ha med oss en byrå hem till Maria, för att få plats med den i bilen fick Maria sitte ”i” rutan med ett framåtlutat ryggstöd, men vad gör man inte om man bestämt sig för att det skall gå ;-). Tung som satan var den också, men vi fick både in och ut den ur bilen, upp i trappuppgången, in i hissen och sen in i lägenheten. Först lite påfyllnad av energi bestående av en jättegod chevre sallad och ett glas vin, sen var det bara att börja pusslet från IKEA…

Bra kvinnor reder sig själv

bra kvinnor reder sig själv 1

Så här hittar ni ett levande exempel på att kvinnor kan reda sig själva 😉

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *