0 0
Read Time:55 Second

Tango

Tango! Nej vi har inte dansat Tango här nere på semestern… men däremot har vi ätit på en restaurang inne i Bodrum som heter Tango, en restaurang jag kan rekommendera om ni är här nere på semester. Tango är en restaurang som är känt för sitt kött, själv åt jag i och för sig Sushi, men den var också riktigt god. Lille Man åt kött och tyckte det var gott, dom var dock lite sparsam med pommes fritesen, men det kan man ju säga till om. Restaurangen ser ut som en gammal kyrka inuti, vissa påstår att det är det också. Det är dock inte den billigaste restaurangen inne i Bodrum, men för att få uppleva en mysig miljö och en bit god mat så kan man absolut äta en middag på Tango.

Tango 1

tango 5

bodrum

restaurang

sushi

sushi

Medan ni läser detta så sitter jag på planet, förmodligen någonstans över Sverige, när vi landat skall jag köra Lilla Skatten direkt till tåget och själv skall jag åka hem och packa upp för att sedan åka iväg och sätta mig i solen någonstans 🙂

Hoppas ni får en fin lördag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Tango

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »