0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Lakritsfabriken 2

Lakritsfabriken delivery! Jag har ju blivit en riktigt lakritsmänniska, från att inte ha ätit lakrits i stort sett på 45 år så är jag idag mer eller mindre beroende av lakrits, jag tycker det är så himla gott! Här i huvudstaden finns det massor av butiker som renodlat säljer lakrits och där brukar jag naturligtvis vara och handla. Men häromdagen så klickade jag in på Lakritsfabriken och kollade lite grann för att se om jag hittade något nytt, och det gjorde jag naturligtvis. Jag vet inte om det är en nyhet men för mig var det en nyhet, jag har inte sett den tidigare. Det var mjuka saltlakritsstänger doppade i ljus och mörk choklad och toppade med krossad polkagris från Gränna. Hur gott lät inte det? Så det sa bara klick klick så var dom på väg hem till mig. I går efter jobbet var jag och hämtade dom…. så ikväll tänkte jag ta det väldigt lugnt, njuta av sommarkvällen hemma i soffan, knapra på dessa härliga lakritsstänger och läsa lite nya kataloger från både Mio, IKEA, Stil…. ja bara ha det bra helt enkelt! Visst låter det skönt 🙂

Lakritsfabriken

Lakritsfabriken 1

Är ni sugna på att testa dom så kan ni beställa dom Här

Ha en underbar dag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Lakritsfabriken

  1. Jag vann ett likadant paket lakritsgodis som du köpte ovan, men när jag fick hem den i brevlådan hade chokladen smält och allt var helt mosigt 🙂 Det kanske skulle smakat gott men man äter ju även med ögonen så den fick tyvärr hamna i papperskorgen 🙂 Inte bra med värme ibland 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »