0 0
Read Time:35 Second

Höstnytt i garderoben. Ja trots att det fortfarande är sommarkänsla kvar i luften så börjar det andas höst och med hösten kommer alla härliga plagg, varma gosiga och härliga. Naturligtvis är det några plagg som har börjat flytta in i garderoben. Två utav favoriterna kommer från Wakakuu som jag tänkte tipsa er om innan dom tar slut… Man skulle kunna knappa hem hur mycket som helst från deras webbshop, kommer in nyheter varje dag, men den här gången blev det en halsduk från Acne och en tröja från IRO.. Here it is!

wakakuu 2

wakakuu 1
Tröjan från IRO hittar ni Här

wakakuu
Halsduken från Acne Studios hittar ni Här

Ett litet hösttips så här på lördagsmorgonen 🙂

Ha en fin dag <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

7 thoughts on “Höstnytt

  1. Fina saker………..finns ju hur mycket som helst man vill ha nu när alla höstsaker kommer in :=)
    Står här och ska ha födelsedagskalas för min stora guldklimp som fyller 26 år….och ska göra nutellabollar…….kan inte riktigt rulla bollarna för de bara faller isär……..vad tror du…är det mera smör jag ska ha i då?
    Annars får jag mumsa i mig smeten :=)
    Kram Lena från Sumpan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »