4 Good – hur skall man översätta det, för bra? För alltid? Jag väljer för alltid…. för dom orden har en bred och djup innebörd och som många kan förknippas med. För en del saker här i livet vill man skall finnas eller hålla för alltid… I dag är det måndag och för en vecka sedan, förra måndagen, var jag på 4 Goods tillställning på Rival, tänk vad tiden går, och som jag sagt tidigare så hinner jag inte med med alla inlägg här på bloggen, så därför kommer det här en vecka senare. Men bättre sent än aldrig 🙂 Just den här  4 Good kvällen handlade mycket om att ta hand om sig själv, att våga ta steget, att man själv är skyldig till hur man mår och vad man gör med sitt liv. Alla föreläsare, Mårten Nylén, Leila, Agneta Sjödin och Åsa Tönne har alla sin historia till hur och varför dom är där dom är idag, historier som själv får en att tänka efter vad man vill och vart man är på väg här i livet, går man i den riktning man vill, eller går man bara för att gå, utan att tänka efter, för att det är tryggt, för att man inte vill kliva ur sin bekvämlighetszon? Det är frågor som förmodligen många av oss kan ställa men säkert inte som så många har svar på….
Det var iallafall en lärorik kväll med dessa härliga talare.

4 good 5
Tjejerna bakom 4 Good, Carina och Marie

4 good 2

Goodiebags

4 good 4

Leila bakar

4 good 7

4 good 10

Agneta Sjödin

4 good 9

Mårten Nylén

4 good 12

4 good 11

Åsa Tönne

4 good
Snart skall jag börja läsa Åsas bok, ” Jag gråter inte, det är bara tårarna som rinner”, återkommer om recensioner 🙂

4 good 15

4 good 14

Många tänkvärda ord ”delades” ut under kvällen, men dom här orden tog jag med mig och har funderat mycket på dom efter det, det är nog dags snart….

Njut av veckans första dag, snart är det helg igen 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “4 Good

  1. Låter som ett jättetrevligt event! Hade gärna deltagit…speciellt efter en stressig helg med drama runt tonårslivet. Ha en bra vecka!!

  2. HÄRLIGA starka kreativa kvinnor det gillar vi 🙂 kvinnor ska stötta och peppa varandra i framgång och fall inte backstabba som många tyvärr gör av avundsjuka.

    Idag är det orient dekor på bloggen 🙂

    ha en fin vecka!

    LOVE Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *