Visby – så vackert och rogivande!
Vaknar upp på hotellet i Visby, det är måndagmorgon och jag hade kommit över med nattfärjan vid 23.20 på söndagskvällen, lagom trött efter en lång arbetsdag  och sedan några timmar på båten på väg över till Visby. Kliver upp tidigt för att hinna med en PW innan arbetsdagen börjar, många besök inbokade och mycket som skall avhandlas. Men att starta dagen med en PW, eller någon annan slags träning är för mig balsam för själen. Jag tränar hellre på morgonen än på kvällen. Men att få ta en morgon promenad till denna härliga natur är jag inte van vid. Att få promenera längs vattnet och  få njuta av lugnet och soluppgången var helt underbart. Men det är ju inte bara längs vattnet man njuter när man är här nere på Gotland, bara dom mysiga små gränderna inne i själva Visby är ju så pittoreska och charmiga. Förevigade några stunder som jag tänkte dela med mig av…

visby visby 1
Wisby Strand som på sommaren är fylld av liv lyser rosa och tom så här på morgonen

visby 2
En härlig promenad längs havet klockan sju på morgonen

visby 3

visby 4

visby 5
Ett mysigt och välbesökt ställe i Visby

Måndagskvällen var jag så trött så jag hade tänkt gått ner på Joda Bar och ätit min favoriträtt där, Ceasarsallad, har ni varit i Visby och missat denna underbara sallad så har ni missat något.. glöm inte bort att prova den nästa gång ni är här! Men det var stängt för renovering så jag får ta det ikväll istället 🙂 Lite annan man fick fylla magsäcken i stället, gick och hälsade på min vän Helené på G:a Masters…..

visby 6

visby 7
Den middagen blev inte dålig den heller 🙂

Efter middagen kröp jag ner i sängen, bloggade lite och såg på tv, ibland är det härligt att jobba på annan ort, tar mig verkligen tid för att göra ingenting på kvällarna 🙂

I dag skall jag upp med tuppen före en promenad igen innan det är dags att laga lunch till en av mina kunder, närmare bestämt 25 personer skall provsmaka våra delikata produkter, får se hur det går 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

5 tankar om “Visby”

  1. Det kommer att gå jättebra för dig med lunchen. Du verkar så duktig och kreativ. Har inte kommenterat på länge, men läser varje dag. Härlig och underbar läsning att följa dig. Kram Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *