0 0
Read Time:38 Second

Zebrafat i guld och silver. Det är så många som frågar vart jag köpt mitt fina Zebra fat i silver av Jonathan Adler, nu har dom fått hem dom på Newport Home, jag beställde själv ett i guld häromdagen, för när jag köpte mitt i silver förra vintern så ville jag ha ett i guld men det fanns inte, det var slut, så då fick det bli ett silver, men nu har det kommit hem i guld så då passade jag på… kommer bli så fint i mitt ”nya” vardagsrum :-).

zebrafat

Zebrafatet i guld finns Här

zebrafat 1

Zebrafatet i silver hittar ni Här

Passa på att köpa det nu, dom tar slut fort, även fin som  julklapp att ge bort… Faten kostar 429 kr styck.

Dom Zer  bra ut 🙂

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Zebrafat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »