0 0
Read Time:48 Second

Hösten har verkligen kommit till oss här i Sverige och den här veckan har det varit ganska kallt också, fina klara dagar med sol men kallt. Jag kan inte få nog av alla dessa härliga höstplagg, stickade gosiga saker… boots…. hattar…. väskor… ja det finns nog inte så mycket som inte lockar ute i butikerna nu. När jag var på Gotland så hann jag med lite shopping dom dagarna jag lyckades få en liten lunch, har en butik där som jag alltid ”måste” gå till SODA, men dom kläderna kan jag visa lite senare, det jag fastnade för först var faktiskt några plagg från MQ, det var riktigt längesedan jag köpte något där, men nu blev det fler saker istället, en hatt från Filippa K, ett bar byxor från Stockhlm och en tröja från Zoul…

MQ

MQ 1

MQ 2

Vad har ni köpt för favoritplagg till hösten?

Idag njuter vi av fredagen och veckans sista arbetsdag! Vi ses i eftermiddag för dagens outfit…

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “New in…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »