0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

När man inte orkar laga riktigt allt från grunden till middagen är det bra att det finns fantastiskt goda ”halvfabrikat”. Jag har alltid varit väldigt förtjust i Texas Longhorns produkter, allt från chips, såser, dipp, spareribs, tortillabröd, coleslaw… ja egentligen allt i deras sortiment. Förr i tiden kunde man ju bara njuta utav deras mat på deras egna restauranger men nu för tiden så finns dom ju i dom flesta matbutiker och för några veckor sedan kom jag i kontakt med deras chili gryta när jag var och handlade och dom stod och demonstrerade den i butiken. Kunde inte annat göra än att köpa med mig ett kit hem, gudomligt kryddad med en touch av spicy, så god, så oemotståndlig och jag hade inte kunnat gjort den bättre själv! I lördagskväll blev det alltså Chili gryta till kvällsmat tillsammans med coleslaw, jalapenos cheesdip, green onion dip och tortillabröd. Gjorde en egen guacamole dock, till coleslawen rivde jag lite extra morötter och rörde ner. Man värmer upp Chili grytan i en kastrul 15-20 min sedan värmer man tortillabröden i mikron (eller ugnen) breder ut lite green onion dip på brödet innan man lägger på lite chili gryta sen viker man ihop tortillabrödet och äter som en wraps, på sidan åt vi coleslaw, cheese dip, guacamole och tortillachips, så gott så jag skulle kunna äta det ”varje dag”. Ni ”måste” bara leta reda på den i butiken och testa, ni kommer inte att bli besvikna!

texas longhorn

texas longhorn 1

texas longhorn 3

texas longhorn 2

Ett litet tips på en snabb och god middag 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “När man inte orkar riktigt allt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.