hösten

Vi har gått emot en kyligare årstid, det blir mörkt tidigare på kvällarna och löven börjar falla från träden, det känns lite konstigt att sommaren har passerat och istället för att sticka fötterna i sanden får vi sparka löven som ligger på backen. Förra helgen var vi ute i naturen för att försöka fånga den härligt röd orange hösten, men än så länge så är det inte så mycket röda toner, det är fortfarande grön/gult trots att löven börjat falla, jag hoppas dock att den flammande färgen visar sig inom kort… Solen sken och vi försöket fånga hösten så gott vi kunde.. tänkte visa några av bilderna.

hösten

höst 2

höst 3

höst 4

höst 5

hösten

Lördagsmorgon och idag fångar jag dagen genom att jobba några timmar innan det är dags att mysa med Lilla Skatten och gå ut och äta lite gott..

Hoppas ni får en härlig lördag <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Bland höstlöven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *