alice bow

Gå som en prinsessa, gå som Kate Middleton, i höga klackar och låga skor utan att få ont i fötterna, ja det är faktiskt möjligt! Har ni inte testat sulorna från Alice Bow så gör det, dom gör gudomligt sköna för fötterna, dessutom är dom lite uppbyggda under hälen, lite högre för låga skor och lite lägre för höga skor. Dessutom finns dom i helt underbara färger. Jag beställde mina från Alice Bow (London) för flera månader sedan men fick dom först häromdagen, på grund utav att dom har haft sådan enorm efterfrågan på sulorna sedan det blev känt att just Kate använde dessa sulor.

kate middletons skosulor

alice bow 2

skosulor

Om ni vill prova dessa sulor finns dom att beställs hos Alice Bow

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Gå som en prinsessa”

  1. Undrar vad du har för färg på väggarna i ditt fina vardagsrum . ser ut att vara en perfekt färg. Mycket fin inspiration från din blogg får man verkligen, tack.

    1. Tack! Jag vet tyvärr inte vad det är för färg/nummer/märke, det var så när jag flyttade in 🙁
      Kram
      Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *