City Gross, känd för sina supermoderna stormarknader med butiksstyckat svenskt kött, manuella fiskdiskar, butiksbagerier och landets bredaste livsmedelssortiment. Men utöver det så blev jag mäkta imponerad häromdagen när jag gick förbi köksavdelningen och inredningsavdelningen. Jag ”springer” ju runt i matbutiker hela dagarna men inte på just dom avdelningarna, man går till dom man skall träffa sen går man därifrån igen, men den här dagen hade jag lite tid över då min kund var lite sen så jag tog ett varv bland dessa hyllor och kollade lite grann och där fanns en hel del smått och gott, så har ni en City Gross i närheten av där ni bor, ta er en titt bland dessa varor, där kan man fynda en hel del…

tomtar

julstjärnor

city gross 5

city gross 3

city gross 2

city gross 4

city gross 6

Den här ”rundan” skall jag gå fler gånger 🙂

Ha en fin lördag, själv skall jag ut och träna, duscha och åka ner på stan och träffa fina Maria för våran lördagsbrunch på Berns <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *