0 0
Read Time:57 Second

happy birthday

Happy Birthday to me… Happy Birthday! Jag kan inte rå för det, men jag är SÅ barnsligt förtjust i att fylla år, jag växer aldrig ifrån det här med att ha ”kalas” och önskar mig många paket.. älskar det, älskar det! Och nu är det MIN dag, har väntat ett helt år! Men idag skall jag njuta, idag skall jag ha det bra, ja, jag skall ju jobba också naturligtvis, men sen skall jag fira, i flera dagar faktiskt! Ikväll kommer mina härliga skatter till mig så då skall vi gå ut och äta, imorgon kväll skall Maria och jag gå och lyssna på en minneskonsert av Cornelis Vreeswijk i Katarina Kyrka sedan skall vi ut och äta. På fredag kommer en gäng glada härliga tjejer hem hit för att äta och dricka lite gott. Det bara pirrar i magen när jag tänker på dom kommande dagarna, men sån är jag, så mycket tycker jag om att fylla år! Och drömmen vore att få dessa godsaker serverad som dessert…

chanel 1

Sen hittade jag den här, den är ju så passande… haha!

november

Ha en fin dag allesammans, det skall jag ha 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

10 thoughts on “Happy Birthday

 1. Haha, totally agree, jag är också novemberbarn 🙂
  Grattis och ha ett riktigt härligt firande, ser fram emot festliga bilder här framöver

 2. And happy birthday from me too. Jeg fejre foedselsdagen paa soendag … men med ikke saa mange fester,
  desvaerre :-(.
  Jeg oensker dig en fantastisk godt foedselsUGE!
  Mary x.

 3. Jamen stort stort grattis på din dag!
  Såklart man ska fira..;)
  det låter som du kommer få en alldeles underbar vecka!
  Å så klart är vi som är födda i November de bästa…hehe…;)
  Kram Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »