cornelis minneskonsert

Cornelis Vreeswijk – Samhällskritiker, romantiker, humorist. Men ändå i första hand en gudabenådad poet och låtskrivare. Cornelis Vreeswijk blev svensk nationaltrubadur genom att behärska alla aspekter av sitt skrå. Från genombrottet efter albumdebuten 1964 och fram till sin för tidiga död 1987 samlade han ihop en poesiskatt som senare omfamnats av generation efter generation av svenskar. I dag, den 12 november är det 28 år sedan Cornelis Vreeswijk dog, och på dagen varje år hålls en minneskonsert av Cornelis, ikväll är det dags i Katarina Kyrka och jag och Maria skall gå dit och lyssna på konserten som framförs av Cajsastina Åkerström, Lena Willemark, Mats Öberg och och Roffe Wikström. Därefter fortsätter vi på den södra sidan av staden mot Pane Vino och en härlig middag, så det blir en mysig tjejkväll med musik, mat och god dryck..

cornelis 2

pane vino

Så ser våran kväll ut, hur ser eran kväll ut? Hoppas att den blir bra på alla sätt…

Nu måste jag rusa vidare i kvällen 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *