0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

blossa15

Blossa är på något sätt tradition, någon gång under advent och julen smakar man säkert någon sort av Blossa glögg, dom senaste åren har inte årsglöggen gått mig förbi, häll upp ett glas med blossa glögg och en magisk stämning uppstår! Det var precis vad vi gjorde i lördagskväll efter att ha varit ute några timmar på eftermiddagen i ett rått höstväder, lagom frusen och trött slog vi oss ner framför tv:n, tittade på play tv på några avsnitt vi missat av några serier vi följer och njöt av lussebullar, pepparkakor, russin, mandel och årets Blossa 15. Det var magiskt! Dels för att få tillbaka värmen, dels för att det blev en sån skön stämning men sist men inte minst, för att det var så gott. Lussebullarna bakade jag förra helgen och dom är något av det godast jag bakat när det gäller lussebullar, men jag måste säga att jag faktiskt tyckte om Blossa 15 också, jag vet att delade meningar råder, men jag kan inte säga att jag skulle vilja hälla ut den och prova på något annat, sen att jag ger den betyg 3/5 är en sak, men jag tyckte faktiskt att den var god, men för det inte den godast glögg jag druckit… Men väl värd att smakas på för den som tycker om glögg! Och jag vet! Det kan tyckas lite tidigt, men varför vänta om man är nyfiken 🙂

blossa 15 1

Med det hoppas jag ni får en bra start på dagen 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Blossa 15

  1. Jag provade också 15 Blossa i helgen och efter att ha haft lite förutfattade meningar så lev jag positivt överraskad!

    Och du glögg e ju så gott så nu är det inte för tidigt 😉

    Kram PIllan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »