0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Landkrabban, ja det är nog ett ganska bra namn på mig, jag är nog inte den som springer först ner till vattnet direkt :-). Men idag tänkte jag inte berätta om just en sån Landkrabba utan i lördags gjorde vi en liten utflykt till Norrtälje, den som varit planerad så länge men som regnat bort… var inte så väldigt fint väder i lördags heller, men det regnade åtminstone inte. Jag tycker det är lite småmysigt i Norrtälje med dom små gränderna dom har. Det är ju inte stort, det går fort att gå igenom, men jag fick tag i en fin födelsedagspresent till Lilla Skatten och ett par nya glöggmuggar med en guldbricka till, så helt lottlös hem gick jag inte :-). När man är på utflykt så där så hör det till att man skall fika eller äta lite gott, vi frågade i några butiker vi var in i om tips, är som sagt var inte alls bekant med Norrtälje, många gav oss förslaget att gå till Landkrabban, ett litet fik som låg lite längre ner bland gatorna, så vi traskade på och skulle precis ge upp och vända för vi hittade inte, men gick några meter till, bakom en liten sväng, och där låg det gulliga lilla fiket. För min del blev det ett Ceasarsallad, fantastiskt god, för att inte tala om det nybakta brödet dom bjöd på… Så om ni har vägarna förbi Norrtälje och är sugen på en liten fika så kan ni gärna snubbla in på Landkrabban, kan jag varmt rekommendera!

Och så här såg våran dag ut …

norrtälje

landkrabban 1

landkrabban

landkrabban 2

landkrabban 4

landkrabban 3

En mysig och skön dag, precis vad jag behövde efter tre dagars firande 🙂

Önskar Er en fin dag!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »