Att skämma bort sig själv

0 0
Read Time:49 Second

duobehandling

Att skämma bort sig själv ger både energi och njutning! I morgon kväll skall Maria och jag ”ta hand om varandra” eller rättare sagt, någon annan skall få ta hand om oss. Vi skall nämligen iväg på en riktigt skön skäm bort dig kväll tillsammans, vi har bokat tid hos The Venue Esthetic för en duobehandling, vilket innebär att vi får vara i samma rum och få behandling som består av en varsin rygginpackning med välgörande isländska ekologisk oljor samt en varsin peeling och djupgående massage för rygg, axlar och nacke. Känns välbehövligt just nu. Innan den behandlingen skall jag dessutom gå på min andra osteopati behandling, så ikväll skall jag bli mjuk och smidig igen 🙂

Ett bra julklappstips till Er som inte vet vad ni skall önska Er, önska er ett presentkort på någon behandling… Väldigt uppskattat att ge bort.

För ni vet väl att det är viktigt att ta hand om sig, inifrån och ut 🙂

Ha en fin dag allesammans!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »