home sweet home

Home sweet home… jag kan inte med ord beskriva hur skönt jag tycker det är att vara hemma! Att få känna tryggheten i det jag har byggt upp, att få njuta av det hem jag själv skapat, att få sitta i soffan med alla tända ljus och få känna värmen över att ha ett eget hem. Efter en dag i Vaxholm i lördags, i regn och rusk, så var det så skönt att få komma hem och in i värmen. Jag försöker få friskluft varje dag, oberoende av väder, det är klart att det är mysigare att vara ute när solen skiner men som lördagen var så var det inte lika mysigt, men när man blir så där kall och ruggig så är det desto mysigare att komma in i värmen. Lördagar innebär ”Så mycket bättre” och något gott att äta och dricka så denna kväll var inget undantag, det njöts av goda ostar, marmelad, goda kex och ett glas Ripasso… njuter och tänker på livet <3

advent 1

advent 2

Granen i guld och marmeladen från Nicholas Vahé med smak av hallon och chili har jag köpt hos Kardemumma ljuslyktorna är från Skultuna mässing, guldbrickan och glöggmuggarna är från Åhléns 🙂

Hoppas även ni hade en fin helg <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *