0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

Lyxx i form av färg. Har ju berättat för er tidigare om en av mina favorit affärer här i huvudstaden, nämligen Lyxx som ligger i Mörby Centrum. Och det är verkligen känslan av Lyxx när man är där, inte för att det är överdrivet dyrt utan för att man känner sig hemma bland kläder och inredning och för att personalen är så otroligt trevliga. I går hade jag sedan en tid bestämt att gå ut och äta och ta ett glas champagne, för att fira att det snart är jul och varför inte ha det extra mysigt en söndag!? Och kvällen till ära tänkte jag våga lite färg, jag är ju som sagt ganska nedtonad i min klädsel vad gäller färg och när jag var in i butiken senast så såg jag en sån fantastiskt fin mossgrön sammetskavaj som jag inte har kunnat släppt i mina tankar, så i går eftermiddag när jag var ute och for så åkte jag in för att inhandla den till kvällens middag på Boquerian, men så när jag kom in i butiken så hängde en röd kavaj där, av samma märke och kvalitet och tanken slog mig då att jag kanske skulle våga mig på att vara lite ”wild and crazy”! En röd kavaj till ett par röda skinnbyxor (som inhandlades för flera år sedan men som bara ligger i garderoben i väntan på att få komma ut och luftas). Sagt och gjort! Den röda kavajen inhandlades och sedan var det bara att hoppas på att den skulle gå ihop med färgen på byxorna….
Ja! Det gjorde det och för mig så blev det en riktigt ”färgrik” kväll 🙂

Lyxx 1

Lyxx 2

Lyxx
Skål för lite Lyxx och färg 🙂
Armbandet kommer också från Lyxx och ringen från IOAKU

Efter att ha lagt ut en bild på Instagram är det några som mailat och frågat vart dom kan få tag i kavajen, den finns alltså i butiken Lyxx i Mörby Centrum, dessvärre har dom ingen webbshopp men dom hälsar att det går bra att ringa till butiken och beställa så skickar dom den till er… Numret dit är 08 – 511 740 60

Det är inte farligt med färg 🙂

Kram!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “En ”lyxxigare” färg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »