0 0
Read Time:58 Second

ioaku 1

Nyårsfin med IOAKU! I dag hämtade jag ut mitt fina paket på posten från IOAKU med smycken som jag beställt till nyår. Ett nytt ”The Star” i färgen rhodium/winered med tillhörande ring. Sen har jag inte kommit så långt till vad jag skall ha på mig på nyårsafton men allting kommer att passa till dessa smycken…. Vad har ni för planer för nyår? Vad kommer ni att ha på er? Har ni gjort några fina fynd på mellandagsrean? Själv har jag inte tagit mig ut i butikerna för att titta vad som finns, får väl ta något ”gammalt” som hänger i garderoben 🙂

Men vill ni glittra lite extra fint till nyår så har jag ett erbjudande till er! Hos IOAKU har ni 20% rabatt på ALLA smycken och det gäller även på REA smycken.
Ni använder bara koden vitae20 i kassan.
För att vara säkra på leverans till nyår behöver ni beställa era varor senast den 29 december kl 16:00

ioaku 3

ioaku 2

ioaku 4

Med det fina erbjudandet önskar jag Er en fin söndagskväll och HÄR hittar ni alla fina smycken från IOAKU så missa inte chansen att glittra lite extra till nyår 🙂

Kram på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Nyårsfin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »