klang market 2

Klang Market för en lunch eller en fika i vardagsrumskänsla. Häromdagen när jag var på MOS (Mall Of Scandinavia) skulle vi ta en fika, vila fötterna och bara ta det lugnt några minuter. Nu finns det många ställen att slå sig ner på men just Klang Market tycker jag är mysigt, åtminstone i MOS, förutom barbord och vanliga sittplatser har dom en liten hörna med en soffa och låga bord som är så härligt att slå sig ner i om man vill sitta och prata lite för sig själv…  Här hittar man allt från frukost, lunch, middag och snacks och dessutom vällagad och god mat…

klang market

klang market 1

Klang

Ett litet tips för er som har planer på att besöka MOS, själv kan jag väl inte skryta med att jag varit där speciellt ofta, trots att jag bor så nära 🙂

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Klang Market”

  1. Jag har inte heller varit där mer en en gång…..fast jag också bor så nära……Jag hoppas på att det ska bli lite mindre folk efter helgerna så man kan flanera runt. Just nu är det galet mycket folk……
    God fortsättning, från Lena i Sumpan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *