Mateus har fått tillökning i familjen! Nu har julklappsporslinet diskats och kommit på plats. Jag har länge gått och suktat efter Mateus Bubbles som ett komplement till dom stora Matteus Lace tallrikarna och assietterna som jag har men inte riktigt kunna bestämma mig, men nu har dom kommit med sopptallrikar i Bubbles, nu är ju inte jag någon större soppälskare men jag tänkte att man även kunde äta pasta i dom, tycker det är så snyggt med djupa tallrikar till pasta. Till dessa tallrikar så fick jag också dom stora muggarna i Bubbles som jag kanske inte direkt tänkte använda till att dricka kaffe ur utan mer servera lite snacks och grissini i…. Så häromkvällen när ”me myself and I” skulle äta middag tillsammans så ville jag känna mig lite extra ompysslad vid middagsbordet och dukade så här…

mateus 1

dinner

mateus 2

mateus 3

mateus 4

mateus 5

mateus 6

Visst är det mysigare att äta middag när det är fint dukat?

Tallrikarna hittar ni Här

Vad gör ni annars ikväll, denna trettondagsafton? Själv har Maria och jag sprungit runt på NK rean idag och avhandlat en lång lunch, måste ju uppdatera allt som hänt under dom veckor hon varit borta 🙂 så ikväll blir det en lugn och skön kväll med lite god mat för min del. Hoppas ni får en fin afton!

Kram
Helen

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

10 tankar om “Mateus

 1. Har också varit på NK rean och sitter nu och pustar ut i fåtöljen med eld i öppna spisen.
  Underlägget med Stockholm är fint. Vet du att det finns Sundbyberg…….det tyckte jag var lite roligt och köpte ett direkt. Kanske kommer Solna också……
  Kram Lena från Sumpan

  1. Ja nu är man lite trött i benen 🙂
   Nej det visste jag inte!
   Ha en fortsatt fin kväll ❤️
   Kram
   Helen

 2. Såååå snygg dukning!!! Har sagt det förut och säger det igen – du är fantastiskt inspirerande, stort tack för det!
  Önskar dig ett underbart 2016!

 3. Jag har tränat, rensat några skåp på skräp och fixat naglarna :).
  Bubbles-serien är så himla härlig, så fint dukat!!
  Kram

 4. Hej Hjärtat!
  Tack för i dag och för ljuvlig present.
  Kom på att vi borde ätit middag i hop.
  Knäppa vi är, jsg kunde bjudit på middag men inte på lika fin dukning☺️.
  Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *