after work 1

Du efter jobbet, ta en dag i taget du efter jobbet det löser sig nog… Ja efter jobbet på fredagar då är det för mig en avkopplande stund att få ta ett glas fredagschampagne, en after work helt enkelt, sen spelar det ingen roll om jag är hemma eller ”borta”. I fredags blev det borta, har i och för sig en tanke om att det skall ske runt kl 17 på fredagseftermiddagar, men i fredags jobbade jag lite längre och hann inte riktigt men sen mötte jag upp några fina kära och vänner här hemma på min gata. Vi har ju fått en litet favorithak här runt hörnet, The Public, där vi gärna slinker in på fredagarna efter jobbet, och så blev det även i fredags. Helt förutsättningslöst och ingen prestige alls, dit går man precis som man är och ingen bryr sig om det, alla är där för att äta, dricka och umgås. Ett riktigt skönt ställe helt enkelt!
En kväll som inte skulle bli sen alls, jag skulle dessutom upp och jobba på lördagsmorgonen, men den där tidiga kvällen blev inte riktigt så tidig som jag tänkt mig, glömde både tid och rum.

after work

after work 2

after work 3

after work 4

after work 5

Och nu är man tillbaka till måndagen och verkligheten, ny vecka och nya utmaningar. Skall kicka igång veckan och dagen med ett pass på SATS..

 Ha en fin måndag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *