hillenberg 1

Hillenberg restaurang  – en lyxig restaurang för vuxna! Ja bättre än så kan man nog inte beskriva det. Ligger ett stenkast från Stureplan och bakom restaurangen står Karl Ljung som vann kockarnas kamp i TV 4. Restaurangen har en härlig loungekänsla och ger utrymme för gästerna runt borden. En fantastisk service där dom inte lämnar något åt slumpen. För några veckor sedan hade jag min fina arbetskompis från Malmö på besök och då passade vi på att prova just Hillenberg. Vi liksom många andra, blev väldigt nöjda och ett plus för att Karl Ljung själv gick runt ute i restaurangen och pratade med gästerna. För kvällen hoppade vi förrätten men njöt av varmrätten och dom goda kaffegodisbitarna till dessert 🙂

hillenberg

 hillenberg 3

hillenberg 4

hillenberg 5

hillenberg 6

Vi var väldigt nöjda med maten men kanske inte med priserna 🙂 men vill ni prova på en ny restaurang så vill jag absolut rekommendera ett besök på Hillenberg. Vill ni ni inte äta så gå in bara för att ta ett glas i baren, en välbesökt och populär bar på Stureplan.

Med det säger jag godmorgon lördag och hoppas ni får en fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

One thought on “Hillenberg restaurang

  1. Oj, det lät som att det var ruskigt dyrt alltså ;).
    Härliga bilder, den du tagit på Karl är riktigt bra!!
    Ha en toppenhelg, finaste.
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *