0 0
Read Time:36 Second

Testa Testagram! Har ni fortfarande inte testat Testagram så är det på tiden :-), jag lovar, ni kommer inte att bli besvikna! Det är lika spännande och roligt varje gång paketet kommer, man är lika nyfiken varje gång för att få se vad som är nytt ute i butikerna. För att prenumerera på boxen kan ni gå in och beställa den Här för 99 kr/mån, eller varför inte ge den i present till någon.

Den här månaden var det en ny mörk choklad med hallon och blåbär från Cavalier, en bodylotion med fantastisk doft från LdB Vitalizing, Durramjöl från Risenta, Finnerödjas ekologiska tranbärsdryck, Allévo bars, NOBE Aloe Vera sockerfri dryck och en ansiktskräm från Weleda.

Testagram 4

Ni missar väl inte nästa månads paket 🙂

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »