0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

ellos 2

Vet ni hur ni skall ta hand om era jeans? Vill ni ha en liten jeansguide över hur ni tar hand om era jeans och vad alla modeller står för? Denim är ett av dom största trenderna när våren kommer, lika snygga att ha till boots, sneakers, sandaler eller pumps, lika snygga till vardags och till fest. Men det finns en uppsjö av modeller och vilken passar just mig?! Jag själv är helt galen i jeans, vet inte hur många som gömmer sig i garderoben… Ellos satsar stort på jeans i vår med dom mest fantastiska tillbehören, köpte själv ett par mellanblå med bootcut häromdagen som jag längtar tills jag får dra på mig till ett par vita sneakers, gärna med en vit eller marinblå kavaj. I dag skiner dessutom solen från en klarblå himmel så längtan efter våren och sommaren blir ju inte mindre, man riktigt känner den där varma känslan som förhoppningsvis infinner sig inom någon månad, men än så länge så kan vi lika gärna få några decimeter snö till :-). Men om vi bortser från det och ser fram emot vår, sommar och sol och njuter av all fin Denim som kommer…

ellos 14

ellos 4 ellos 5 ellos 6 ellos 7

ellos 13

ellos 3

ellos 1

Lite tips om hur du behandlar dina jeans:

ellos 10

ellos 15

Alla härliga jeans inför våren hittar ni HÄR

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Jeansguide

  1. Är ingen jeansmänniska men jag tycker det är snyggt på andra. Samt visst har jag några stycken som jag då gärna har till kavaj om det är på jobbet och mer ledig tröja om det är på fritiden. Vit jeans står på sommarens inköpslista. Tack för tvättråden, har nog tvättat många fel.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »